Kezdődjön valami…

FB_IMG_1537901476157

Sziasztok 😊
Általába véve írni csak úgy magam miatt szoktam. Tudjátok, mikor olyan zseniálisan kipattan valami gondolat melyhez sok sok érzelem társul, le szoktam jegyezni. Ha éppen van rá lehetőségem. Ha nincs akkor sokszor van hogy elvész..a pillanat… és mégsem ☺
Mert igazából amit nem tudok szavakkal kifejezni vagy lejegyezni azt előbb utóbb megrajzolom. Ugyanis a rajz az amivel én igazából átadom amindazt ami bennem van.
Most mégis miért írok? Mert azt mondják jókat szoktam. Olyan Annásakat 😊
Hogy milyen is az Annás írás vagy az Annás rajz azt idővel mindenki eldönti maga.
Amúgy annyira zseniális ez az egész. Magamtól soha eszembe nem jutott volna. De komolyan 😊 kicsit olyan mintha a sötétbe boklásznál egy elemlámpával a kezedben. Csak azt látod amire világítasz… a többit csak sejted…vagy odaképzeled 😲 Így vagyok most ezzel az írással. Ide írással. Írom és tudom látom mit mert lámpásom oda irányítom, de azon túl csak sejtem hogy van aki elolvassa, odaképzellek téged..hogy vagy… velem vagy időnként 😊
Üdvözöllek 😊
Nevem Anna
Örülnék ha valamilyen láma lennék ,amolyan dalai csak hogy mindig nyugodt és kiegyensúlyozott legyek. De én Anna vagyok semmi láma ,de annak még a dalai sincsenek bennem. Ember vagyok.
Örülnék ha zseni lennék ,valami egyszemű kő mibe megelevenedik Einstein ,hogy mindig mindenre döbbenetesen jól tudjam a választ. De én Anna vagyok sem nem egyszemű, sem nem kő , csak egy egyszerű nő.
Örülnék ha valami félisten lennék aki mindent tud és semmitől nem fél , hogy mindent előre tudjak. De én Anna vagyok Istenfélő – Istenszerető és néha félek a felektől néha még az egészektől is.
Örülnék ha mindezen eget rengető tökéletesség bennem is lakozna mint mindenkiben itt körülöttem , de akkor én nem is lennék az aki. A tökéletesség hiánya tesz emberivé . Ez vagyok én .

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s