Vendég csillagok :)

FB_IMG_1537901177109

Vendégségbe jártam mostanába messzi messzi földön a nővéreméknél ☺
Tudjátok én amolyan két szék közé pottyant emberfia vagyok, családom két irányba különböző időzónákban, én meg középen egyensúlyozok 😊 A gyerekszoba  plafonján csillagok mosolyogtak rám az éjszaka közepén. Foszforeszkáló tünemények örültek hogy rájuk nézek. Örömük, hogy nincsenek hiába. Hogy tudják .. rájuk nézel és mosolyogsz, mert varázsolnak igazi csillagos égboltot lelked emlékezetébe. Szabadságod súlyát mutatják…a végtelenséget. Hogy mindaz aki vagy, tökéletes egyediségedbe lehetőségek garmadájából választhatsz. Ha van bátorsàgod. Megélni a szabadságod és mekeresni magadba a fényt és a sötétet is. Mert ha egész akarsz lenni akkor mindenből van benned. Benned is. Kimondani amit akarsz, mert végre megtaláltad a hangod. Mert akarod. Megélni. Érezni az intenzítást. Engedni. Lubickolni az érzésbe, nyomás nélkül. Bízni önmagadba. Elhinni hogy nincs hiba. Benned. Nem siettetni. Tudni hogy szabad neked beengedni a másikat. Az ő fényét és sötétségét. Szabad kilépned a kockából mert tudod, érzed hogy körülötte gömb van. Egy buborék mely megvéd. A te angyalok lakta amorf buborékod. Mely mindig is ott volt. Neked. Teérted. 😊
Mert szabad vagy bátornak lenni, hangosnak és csendesnek, hallgatónak és beszédesnek, szemlélőnek és cselekvőnek, nőnek és kislánynak, kacérnak és szemérmesnek, szeretőnek és kedvesnek.
Mert szabad vagy szeretni. Önmagadat is! ❤

Advertisement

4 Comments

  1. Olyan hihetetlen lelki gazdaság van benned, hogy az bizony igen titka ebben a világban! Az embernek ket agyféltekéje van, a bal oldal a verbalításért, a jobb oldal a művészetekért, a kreativitásért felel. Hát az biztos, hogy nálad mindkét oldal maximumon működik☺, nem eldönthető, melyik az erősebb. Nagyon örülök, hogy ismerhetlek!

    Like

  2. Hat en is egy nagyon komplex embernek tartlak, orommel olvasom bejegyzeseidet, posztjaidat melyek hangot adnak neha olyan gondolatoknak amik engem is foglalkoztatnak. Csodas dolog az erzelmeket, a tudatost vagy tudat alattit rajzban, szavakban kibontakoztatni….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s