Akarni tudni kell

FB_IMG_1537901232507

Megtalálni az egyensúlyt aközött amit akarsz és aközött amit hajlandó vagy megtenni célod eléréséért! Ez itt a nagy kérdés. Ha csak akarsz de nem teszel semmit az olyan mintha aludnál, folyamatosan álomba ringatod magad. Olyan sokmindent akarunk. Folyamatosan kell valami. És sokszor pont az élet és az idő mutat rá hogy igazából nem is akartuk. Mert vártuk hogy ölünkbe pottyanjon. Ha valamit szíved lelked minden pórusával akarsz, azért teszel, azért harcolsz, azért dolgozol. Ha nem akkor elvész. Elraktározod a végtelenre nyúló “akartam de nem igazán” című listádba. És hagyod porosodni. Időnként mikor épp nagytakarítasz magadban előkerül ez a lista és elmerengsz rajta. És bámulod önmagad, és nem érted miért hagytad. Hogy elvesszen. Szembenézel saját magaddal és akit látsz, az egy idegen. Egy megkeseredett idegen. Nézed hosszan, csendbe…..igyekszel arcvonásai minden centijét emlékedbe vésni, hogy tudd ha felébredsz milyen Nem akarsz lenni! Mert tudod hogy felébredsz. Legalábbis reméled hogy mindaz amit látsz csak egy álom. Hogy valójában nem álltál meg az utadon, nem vesztetted el a hitedet, hogy nem hitted el hogy kevesebbet érsz mint mások, hogy nem torpantál meg az első akadálynál, és nem kényelmesedtél bele az esti híradó, sőr mellett vakarom a pocakom milliőbe.
Mert tudod magadról hogy igazi túlélő vagy, szerető és szerethető lény, aki nem csak akar de tesz is azért hogy sikerüljön. Aki tisztába van hogy az akadályok legyőzhetőek, hogy van hogy elesel és megütöd magad. De felállni is van erőd. Mert tudod hogy minden ami veled történik magadnak köszönheted. Saját gondolataid, előfutárai mindannak ami életedbe történni fog!
Catherine Ponder szavait idézve “Minden ami a gondolataidban, tetteidben, érzéseidben, szavaidban megnyilvánul, azokat a dolgokat fogod bevonzani az életedben.”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s