Alappillérek

FB_IMG_1537901263619

Szenvedéllyel. Odaadással. Szeretettel. Tisztelettel. Alázattal. Bízalommal. Hálával. Szerintem ezek alappillérek az élet bármely terén. Ha ezek nincsenek megette a fene az egészet.
Szenvedéllyel, lánggal a szemedbe kell tenned mindazt amit szeretsz. Ha hiányzik a szenvedély minden csak rutin és bűzös pocsolya. Elvesztegetett értékes idő.
Odaadással kell körülvenned mindazt ami és aki fontos számodra. Ha magától értetődőnek gondolod a másik jelenlétet és szeretetét akkor előbb utóbb elveszíted.
Szeretettel lenni mindaz iránt amit és akit megérintesz, magadhoz ölelsz. Szeretettel rezegni fenséges és szép. Minden megszépül a szeretetben.
Tisztelettel lenni a másik iránt, elfogadni gondolatait, szokásait, és őt magát, egyediségét. Tisztelni az Ő-t hogy tiszteletet és elfogadást kapjon az Én.
Alázattal tenni a dolgod, megérteni és értékelni. Az embereket könnyen ki lehet ismerni annak függvényébe hogy mennyire tudnak alázattal lenni az élet bármelyik területén.
Bízalommal hagyni hogy a másik szabad legyen melletted. Bízni szavába, bízni érintésébe, bízni magatokba. Szabadakarattal rendelkezni saját döntéseidbe.
Hálásnak lenni. Hogy van. Egészséged. Szerető társad. Munkád. A napsütésnek. A nevetésnek. Hálás lenni hogy van Szenvedély, Odaadás, Szeretet, Tisztelet, Alázat, és Bízalom.
Minden más csak ráadás 😊

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s