Erők

FB_IMG_1474569123513

Az életet különböző erők és azok ránk gyakorolt hatásainak összességének is lehet gondolni.
Ott van a gravitáció, ami fizikai létünket segíti abban hogy földön maradjunk, és talán szellemi létünket abban hogy valóságközeliek maradjunk. Kell a spirituális gravitáció….csak hogy el ne szálljunk 😇😊
Ott van a gondolataink ereje, aminek ismerete nem függ össze a fehér hajszálak mennyiségével. Vagy felismered vagy nem. Vagy elhiszed és élsz vele vagy nem. Attól a gondolataink még ugyanúgy teremtenek, akár elfogadjuk akár nem.
Aztán vagyunk páran akiknek ott van a centrifugális erő, ami életünk egy pontján elkapott minket, jól megpörgetett és kihajított, a világ különböző szegletébe. És időnként újra meg újra megpörget és aztán ismét. Van kit csak a szomszéd faluig és van akit óperencián túlig. És akárhány helyen landolunk mindenhol otthon vagyunk. Szívünk darabkái vannak mindenhol ahol jártunk, minden embernél akit megszerettünk.
Minden erő, energia és érzelem kavalkádjában az otthon fogalma tágabb lesz. Otthon ahol születtél. Otthon minden hely ahol éltél és szerettél. Otthon egy illat, egy érzés, egy érintés, egy hang, egy ölelés.
Otthon vagyok nálad, a szívedben, talán nem is tudok róla, és otthon vagy nálam, csendben, utam minden pillanatában ❤
Édeskeserű terhe mindnek, hogy folyton azt az otthont hiányolod ahol épp nem vagy…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s