31-ikén

20180717_080643.jpg

Nyugi van, látszólag. Valami zsizseg, energiák szambáznak a levegőben. Hétfő reggel…szürcsölöd a kávédat, végigondolod a napodat. Ránézel a naptárra. 31-ikét ír. Decembert. Ma még.
Aztán még egyszer végig gondolod a napodat, mielőtt megengedsz magadnak egy pár pillanatnyi tűnődést. Picit kilépsz a mából szembe ülsz önmagaddal és elmosolyogsz. Saját szemedbe nézel és torkod összeszorul, szemed már már könnyezne, gyomrod összerándul, ajkad beharapva neveted el magad. Uramatyám. Micsoda év? Tizenkét hónap és minden egyes hónap lehetne egy-egy év! 12 évnyi élmény, magasság és mélység, szeretet és éhség, keresés és rábukkanás, indulás és érkezés, szeretés és kísértés, elengedés és ölelés, csend és béke, szeretet és érintés, hangok, illatok, suttogás, megadás, odaadás, szeretlek meg elhagyás, betegség és gyógyulás, csók és rohanás, baráti bátorítás, hátat fordítás….Uramatyám. Micsoda év?
Nyugi van, látszólag. Valami zsizseg, energiák szambáznak a levegőben. Hétfő reggel…ülsz a sámlin…már kihűlt a kávéd, végiggondolod a napodat…elvarrod a szálakat. Ránézel a naptárra. Holnapra elsejét ígér. Januárt. Kezdődik ismét ❤😉 Legyen kegyes hozzánk az Ég 😇❤ találjuk meg azt amit álmainkban ígért ❤Boldog Legyen az Új Év 🎆🎉❤

 

Advertisement

3 Comments

 1. Remek hangulatú, pörgős, láttató írások, csodás,művészi értékű rajzokkal. Imádom őket, imádom az oldaladat, Annám! További sok sikert! ❤ BÚÉK! ❤ Szeretettel:Zsike

  Like

 2. Szia Anna ! Boldogságos új évet kívánok én is Neked !

  A rajzok egyedik, színvilágúk peddig vidámságot hoznak az életemben mindik mikor rájuk pillantok és az értelmezésük kellemes torna az agyamnak 🙂 olyan mind egy rejtélyes kalandos könyv szokót adni csak most 2 gyerek mellet nincs rá idő.
  Inspiráló amit írsz, sokszor mintha én gondoltam volna végig, sokszor felfedezem magamat a sorjaidban és örülök hogy elkezdted azt is hogy követlek.
  Millió puszi és ölelés! 😍😘
  Mirela

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s