Naplójegyzet’18.09.(Akarat)

 

20180903_074138Ne legyen szükséged. Rám. Vagy másra.
Nem az a jó ha szükségem van Rád. Ne kérd soha hogy szükségem legyen Rád. Hogy szükségből Szeresselek…mert akkor csak gyenge lehetek. Nélküled meg elveszett leszek. Túlagyaló elmémben már milliószor jól meghempergettem, miért is nem kéne Szeretnem én téged. Sose legyen szükségem rád!
Nem lehet szükség szülte érzés….nem válhat szükséggé a Szeretés.
Legyen akarás! Színtiszta Akarás. Ez. Hogy akarlak. Téged. És ahogy akarlak. Akarom, hogy életem része legyél. Egész legyél, tisztelve az én egész létem. Akarom, hogy erős legyél elfogadva női gyengeségem. Akarom, hogy érzelmeket legyen merszed megélni, hülye játszmákban nem elveszni. Akarom érezni mint éled meg boldogságod, akarom látni élni akarásod.
Akarom, hogy ott légy ha mosoly nyilik arcomon. Akarom, hogy az légy kivel lelkem zúgát megosztom. Akarom, leheleted fülembe suttogva elvészni…..mélységed lépcsőfokait veled együtt meglépni. Akarom, hogy szabad legyek önmagam lenni, saját szenvedésem szégyellnem ne kelljen. Akarom, poklod sötétségét megérteni. Akarom látni akaratod, ha az élet próbákat ont. Akarom, hogy akarj. Élni. Szeretni. Akarni szeretni. Szeretni…és nem szükségből, belső éhség miatt belőlem és én belőled táplálkozni! Szükséget érezni… hogy aztán olyan nagyon …gyengének lenni..
Akarom hogy szeress élni akkor is ha nem vagyok, hiányom gyászát ha elhagyod. Élni tudj és akarj, szeretni, szívdobbanás szentségét tisztelni. Mert szeretni nem szükségből szerettél!!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s