Sose tudhatod…

20180814_132716.jpg

A Világot mi teremtjük! Mi. Nem más! Amilyen a világ ami visszaköszön ránk…olyanok vagyunk mi magunk! Rajtunk áll minek kinek bárminek lenni!! Jónak lenni!
Sose tudhatod…hogy mikor mented meg egy ember napját, önbecsülését, bátorságát, akaratát vagy akár az életét, azzal hogy rámosolyogsz. Őszintén. Bátorítóan. Emberien.
Egyszer olvastam hogy a Los Angelesi hídról mélybe vetette magát egy ember. Utolsó üzenetében az állt, hogy ha út közben legalább Egy valaki rámosolyog…akkor hazamegy!!
Sose tudhatod….egy-egy arc mögött mi rejlik! Hogy egy félrecsúszott nyakkendő, véletlenül elejtett tárgy, kilöttyentett kávé…mit mozgat meg, milyen emléket hoz a felszínre, hogy hol van az a bizonyos utolsó csepp? Hogy kit milyen démonok űzik, kinek hol, mikor mitől szakad el a cérna?
A mosoly gyógyír. A jó szó orvosság.
Sose tudhatod…hogy mikor ki hol és épp kit ment meg. Egy mosollyal! Van hogy téged…és van hogy mást. Ha azt gondolod, jó most épp nem lehetsz….gondolj befelé, saját tökéletlenségedre. Nyugtatólag hat a tudat hogy “emberi”vagy és mosolyoghatsz!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s