Csak lassan…

received_577495666032706

Okkal történnek dolgok!! És nem lehet siettetni. Semmit! És senkit! Mindenki a maga tempójában halad. Mert van aki nagyon céltudatos, és karizmatikus és halad mint egy jégtörő a Déli sarkkörön és van más aki időnként meg megáll felhőkben állat formákat keresni 😇 Mindenki halad, más más irányba, más és más célok felé, más más múlttal, más a batyúban rejlő hamuban sült pogácsa. Nincs kettő ugyanolyan.
Mindennek meg kell adni az időt. Sebre kencét találni, összetört szívet helyre tákolni, rossz emléket felidézni, kibeszélni, megemészteni, elengedni…meggyógyulni.
Az emberek ha a gyogyulásról beszélnek, abban reménykednek hogy a gyógyulás során az idő kereke is vissza fordítható, és minden visszatér a betegség, trauma, veszteség előtti állapothoz, a régi önmagához. De nincs olyan hogy  visszaút. Mert a nehézséget nem azért kapjuk hogy ugyanolyanok maradjunk. Mert dolgunk van, önmagunkkal és a világgal. Mert minden egyes nappal jobbnak, erősebbnek, bátrabbnak, nyiltabbnak, befogadóbbnak, bölcsebbnek és alázatosabbnak, szeretettel telítettnek kell lenni. Mert az életben maradás ezt igényli! Nem csak egyszerűen túl teszik magukat egy egy helyzeten, hanem legtöbbször a poklot megjárva, újrateremtik önmagukat ❤

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s