Na mi van?

20170703_203751.jpg

Mégis mi az amitől annyira félned kell? Olyan csatákat vívtál már meg, miket majdani teadélutánokon sziporkázva mesélsz 82 évesen 😊❤ És itt elrebeghetsz egy Ámen-t😉 Itt vagy és semmi de semmi veszítenivalód nincs! De tényleg.
Mondjuk…tanulhatnál gyorsabban is. Mint azt hogy a kalapács és szög az okés, kalapács az újjon landolva…hát az nem okés. És néha elég lehet egyszer is megégni…nem kell mindig máglyaként lángolni. És nem kell mindig tesztelgetni hogy meddig bírsz a levegőt visszatartva sülyedni mielőtt elkezdesz úszni.
Sokszor körbe körbe járunk ugyanazon kérdésre keresve a választ, és elvétjük észrevenni hogy a kérdés maga nem helyes! Hogy eleve a kérdést úgy fogalmazzuk meg hogy gyáván mögé rejtőzhessünk…hogy időt nyerjünk. Időt arra hogy ismét ki merjük nyitni a szemünk, időt elcsitítani a kételyeket amelyeknek éltető ereje az a mélyen gyökerező bizonytalanság amivel újra és újra meg kell küzdened. És megteszed. Mert rájösz hogy önmagadon kívül nincs mit veszítened. Ha gyáván hagyod leperegni az életed!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s