Nem szelet. Egész az ember.

20190914_075250.jpg

Nem elég az elhatározás. Cselekvés nélkül minden csak füstbe ment terv. A gyógyulni akarás, a jobb élet reménye, a sikeres és kiegyensúlyozott emberi célok szépek és jók, de törekvéseink nem lehetnek teljesek és sikeresek ha életünk és önmagunk csupán egy egy részére koncentrálunk. Magunkat, testünk-lelkünk egészében kell látnunk, éreznünk, szeretni és gyógyítani.
Az őszinteség alap. Ha becsapjuk önmagunkat, akkor a kívánt eredmény és változás elmarad. Lesz helyette csalódottság, letört szárnyak, élet-bízalom és önbízalom vesztés.
A türelem alap. Ha nem adunk időt és teret akkor a változás, a gyógyulás elmarad. Ami elromlott, ami elcsúszott és ami megbetegedett az is időbe tellett. Semmi nem esik meg egyik napról a másikra és ugyanúgy a gyógyulásnak a változásnak is időre van szüksége!
A nyitottság alap. Ha elindul az ember a jó úton érkezni fog a segítség az útmutatás és a bátorítás. Mindig minden a megfelelő időben. Amint mi eljutunk arra a szintre hogy befogadóak legyünk a segítség is érkezik ilyen vagy olyan formában.
A hála alap. Hálásnak lenni, hálát érezni hogy élsz, hogy felébredtél reggel, hogy szeretteid élnek és minden percben, minden órában, minden egyes új napon esélyt és lehetőséget kapsz megélni és szeretni mindazt a csodát amit úgy hívnak hogy “Élet”.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s