With love. Szeretettel.

20190921_203000.jpg

In a couple of days` I am going to celebrate one year since I have started sharing my thoughts with the world. And now I decided to make my blog available for all those who do not speak Hungarian but do know English and would enjoy my writings, next to my artwork.
So here we are…today 22 of September starting with Jay Shetty-s words ” You need to ignore what everyone else is doing and achieving. Your life is about breaking your own limits and outgrowing yourself to live your best life. You are not in competition with anyone else. Plan to outdo your past, not other people.”
This few words reminded me what I am saying day by day…that life is not a race!!! You may allow yourself “me” time…learn and meet who you are. Let people think you are weird…or whatever….it’s ok. As long as You know exactly who you are…nothing else matters. Love and respect life, the joy of living, experiencing the ups and downs, the left outsides and jumps into unknown…dare to love unconditionally even when it’s heavy and rough doing so. Go and take the risk of being loved. Or not. Take the risk of being left outside alone, or to be rejected. Experience all that. Break down, once twice…as many times is needed…and Stand up, put yourself together each and every time!!! Experience all what life means…the sweet, the bitter, the high and the low because each breath you take is a blessing and it has a purpose. Each breath we take is for us to be better, to be more each day that passes…and to love more and deeper with each broken piece healed!!
With love,

Anna

Lassan eltelik egy év mióta útjára indítottam a blogomat. Ennek kapcsán úgy döntöttem hogy ezentúl kétnyelvűek lesznek a bejegyzések, ezzel lehetőség nyílik arra hogy szélesebb körökben is elérhető, olvashatóak legyenek az írásaim.
Szóval itt tartok ma, ’19 Szeptember 22ikén egy Jay Shetty gondolattal a fejemben amely azt mondja hogy…figyelmen kívül kell hagyni midazt amit a más tesz vagy elér az életében. A Te életed saját határaid feszegetéséről és önmagad fejlesztéséről szóljon, annak érdekében hogy a lehető legjobb életed élhessed. Senkivel se kell versenyezni. Tervezz úgy hogy felülmuld saját múltadat és ne másokat.
Ezen szavak eszembe juttatták amit napi szinten szoktam ismételgetni hogy az élet nem egy versenyfutás. Az ember megengedhet magának egy kis énidőt, hogy felfedezd és megismerd mindazt aki vagy. Hagyd mások gondoljanak rólad bármit, hogy furi vagy….bármilyen is vagy.. legyél az. A lényeg hogy Te magad tudd hogy ki is vagy, minden más mellékes.
Szeresd és tiszteld az életed, éld meg a magasságokat és a mélységeket, éld meg a kívülálló érzést és a merész lépéseket, ugorj fejest az ismeretlenbe …merj feltétel nélkül szeretni akkor is ha nehéz. Merj kilépni a nagyvilágba és hadd hogy szeretve légy. Vagy sem. Éld meg annak veszélyét hogy kimaradsz vagy lemaradsz. Éld meg a visszautsítást. Élj meg mindent amit az élet ad. Omolj össze, egyszer, kétszer.. akárhányszor…és állj fel, tedd magad össze minden egyes alkalommal!!! Tapasztald meg mindazt ami értelmet ad az életnek…az édeset, a keserűt, a fent és lent…mert minden lélegzeted egy áldás és célja van. Tudd hogy minden lélegzet által jobb lehetsz, és több lehetsz minden egyes napon. És szeress többet, szeress jobban minden egyes gyógyult darabkáddal!
Szeretettel.

Anna.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s