Évtizedzáró kihívás😉😘

20191024_194552.jpg

Újabb Hétfő. Ebben az Évtizedben ha jól számolom akkor már csak 9 Hétfő maradt. Nem sok az. Érted ugye? 65 nap és búcsút int egy évtized!!! Ugye ugye?!
Mi lenne ha még ebben az Évtizedben kipróbálnál valami újat? A héten próbálj ki új receptet, fésüld másképp a hajad, próbáld meg szoknyára cserélni a farmerodat. Lépj le a megszokott útról. A szokás, megszokás és rutin zsibbadtá, fásulttá teszik az embert. Persze kell a stabil biztos keret az életben, de arra figyelni kell hogy ez a keret ne szűküljön az idő teltével. Hogy saját határaid ne legyenek börtönfalak.
Falak amellyeket azért épít az ember hogy másoktól megvédje magát, ugyanazok a falak mellyel saját magát bebőrtönzi.
Amúgy meg a világ tök jól elvan nélküled. Virágzik, esik, szeret, megvet, magot ültet és szüretel. Szerelmek születnek és véget érnek, emberek elesnek és felállnak, csalódnak és újra nyitnak. Szeretnek és élnek. Nélküled. Mert a falad mögött raboskodsz éveket! Iszogatod szomorú sorsod, nyalogatva újra és újra felnyitott sebed, és lubickolsz az önsajnálat langyos kényelmében. Falak mögött, borocskádat kortyolgatva kémlelsz az ágyúréseken ki, leselkedsz csendben..mások hogyan is élnek! És hogy bezzeg veled hogy elbánt az élet. Nem ezt érdemelted!
Mégis mi lenne ha ma kicsit másabb lenne? Ha te magad ma kicsit tágítanál szűkre szabott falaidon? Vigyél valami újat az életedbe. Azt mondom újat!!! Ne a száznyolcadik szexy fehérneműt, kasmír sálat, bő tunikát, hörcsögöt, macskát, kisnyulat!!! Újat mondom!!!
Hajrá újholdas Hétfő. Sok sikert mindenkinek!
Anna.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s