Nagy utazás

20200329_080646

Nagy utazás, azt mondtad hogy ez az élet, s nem halunk meg,…..
Nagy utazás, a vonatunk újra indul,
Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz…..” (Presser G.)
Utazás az élet. Életem egy hatalmas utazás. Utazok. Folyton. Akár tervezem akár nem. Akár tudatos akár nem. Folyton. Állomások. És köztes pillanatok. Nincs stagnálás. Csak néha…és az is csak látszólagos.
Mindig úgy gondoltam hogy 21 évesen kezdődött mindez…mikor eljöttem otthonról. És minél messzebb jutok minél többet tudok, felismerem…az utazást nem akkor kezdtem. Állomásról állomásra fejlődik az ember. És tapasztal. Szépen növőget a gyermek, eszik iszik, alszik, játszik, akarat és kíváncsiság minden lépte. Lehet csendes befeleforduló vagy szélvész ördögfióka. Ki így ki úgy de az életet szomjazza. Ha ma kúsztunk, holnap járni Akarunk. Ha ma gügyögünk…holnapra azt is elérjük hogy kimondjuk mitől félünk. És ha már azt tudjuk mitől félünk, kimondjuk és felszabadulunk… És lesz merszünk harcolni azért is amit szeretünk. Az életünk. A szívdobogásunk. A szabadságunk. Egészségünk. Kíváncsiságunk. Családunk.
Jelenünket formáló múltunkat megérteni. Utazni. Múltba. És a jelenben. Gyógyulni. Egyénileg. Családilag. Közösségileg. Társadalmilag.
És vagyunk páran. Kik Akarunk. Mindig jobbak lenni tegnapi énünkhöz képest. Akik kíváncsiak vagyunk a miértekre. Akik nem fogadják el hogy “ez ilyen” mindig is így volt. Mert van egy “miért?” És miérteknek Mindig van egy “azért”-juk. Mindig. És hogy mit fogadsz el “azért”-nak azon sokminden múlik.
Hogy milyen irányt vesz az életünk, és annak minősége sokban múlik azon hogy mit fogadunk el válasznak, mennyire vagyunk bátrak meghallani belső hangunk és mennyire vagyunk korlátoltak bármi téren az igazsággal szembe nézni és megbírkozni.
Utazás az élet. Fogantatásunktól utolsó leheletünkig. Nap mint nap mint nap.

#myannas #myannasblog #abstract #art #abstractart #healfromyourwounds #mindfulness #lovewhatyoudo #dowhatyoulove #respect #respectlife #passionforart #loveeachday #positivevibes #abstractartfreedom #selfmade #artwork #acryl

#theloveinquarantinetime #loveeachheartbeat🦋 #keepitpositive #loveheals #findloveineverything

This is an artwork made on A3 sketch paper with acrylic paint named ” Into the light” . Makes part of the new series named”Faceless”.
These artworks are made recently since the city lockdown for reducing the spread of the illness.

If You are thinking of unique and beautiful present for Your loved ones. Do not hesitate. Some of my  artworks are for sale , available on the link below/// Amennyiben eredeti és szép ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, figyelmükbe ajánlom az alábbi két linket ahol néhány rajzom elérhető,  megvásárolható:

https://www.artgallery.co.uk/artist/anna_maria_konya

https://www.artpal.com/annnna06

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s