Még jobban “Hiszek”( Blogbejegyzés ’19)

20190819_075503

Hiszem hogy az életünk puzzle darabkái mind mind helyükre kerülnek. Hiszem hogy a jó szó és a mosoly falakat dönt le. Hiszem hogy a szeretet mozgat mindent ami Élet. Hiszem hogy az őszinte ölelés betegségeket előz meg. Hiszek az őszinteség gyógyító és felszabadító erejében. Hiszek az álmokban és a járatlan utakon fellelhető csodákban. Hiszem hogy egy símogató kéz sebeket gyógyít be. Hiszek az emberi jóságban. Hiszek a gondolat erejében. Hiszek a szeretet erejében. Hiszek a megérzések fontosságában. Hiszek a jó győzelmében. Hiszek mindenben ami élet, megértés, elfogadás, szabadság, gyógyulás, nevetés és felszabadult emberi lét. Hiszek a szív szavának. Hiszem hogy élek és szeretek. Hiszem hogy szeretve vagyok. Hiszem hogy okkal kaptam ezt az életet. Hiszem hogy minden lépés egy tánc része és hogy zenéjét a mennyekben játszák. Hiszek Istenben. Hiszek az Angyalaimban. Hiszek magamban! Hiszek! Élek! Szeretek! Élni.

#myannas #myannasblog #abstract #art #abstractart #mindfulness #respectlife #passionforart #positivevibes #abstractartfreedom #loveeachheartbeat🦋 #keepitpositive #loveheals #interiordesign #decoration 

Advertisement

2 Comments

 1. Szia Anna!
  Ezek nagyon jó érzések és gondolatok is egyben, valóban jó lenne, ha így látnánk a világot. Én a lelkemen keresztül hiszem is ezeket, és ez már elég, hogy jól érezzem magam Itt és Most.
  Üdv Nj

  Liked by 1 person

  1. Szia 😊 örülök hogy tetszik amit olvasol. Igyekszem amit érzek és valósnak gondolok minél tisztábban leírni 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s